Вирощування цукрової кукурудзи. Вигідно та смачно

Цукрова кукурудза – вигідно вирощувати і смачно поїсти.

Вирощування цукрової кукурудзи. Вигідно та смачно
Вирощування цукрової кукурудзи. Вигідно та смачно

Насіння кукурудзи цукрової на ринку України представлено безліччю виробників, і з кожним роком пропозиція стає все більшою та більшою. З’являються нові гравці на ринку. Компанія “Агро Експерт” намагається запропонувати нашим покупцям найбільш повний вибір насіння кукурудзи як світових топ-компаній, так і вітчизняних селекціонерів.

Наразі пропонуємо розглянути насіння кукурудзи від компанії “Агро Експерт”.

Фахівці компанії “Агро Експерт” мають свій підхід до роботи із замовниками. Вони спершу проведуть консультації, аж до порад, якими добривами користуватися. Їхньою метою є запропонувати покупцям більш сучасний продукт з низьким вмістом крохмалю і високими показниками природних цукрів і вітамінів.

Цукрова кукурудза по праву належить до делікатесу: відварені качани – справжні ласощі! Та й харчові властивості цієї культури заслуговують найвищих оцінок. Нині солодка кукурудза містить більше фруктози, глюкози та сахарози, ніж деякі фрукти або овочі.

Так, наприклад, в одному качані кукурудзи міститься стільки ж цукру, скільки в одному кавуні, дині або ананасі!

На думку фахівців, природні цукри є джерелом енергії для організму. Солодка кукурудза має антистресову властивість.

У зернах солодкої кукурудзи міститься велика кількість вітамінів групи B, особливо багато вітаміну В1, що позитивно впливає на роботу нервової системи.

Також у солодкій кукурудзі містяться вуглеводи, що забезпечують організм енергією, не спричиняючи жирових відкладень. Включення кукурудзи в щоденний раціон зменшує ризик захворювань серця і захищає від раку.

На жаль, нині під виглядом і за ціною солодкої кукурудзи на ринках часто доводиться стикатися з появою звичайної кукурудзи.

Як відрізнити качан солодкої кукурудзи від звичайної польової

  • Оболонка зерна на солодкій кукурудзі набагато тонша і ніжніша на смак.
  • Смак солодкої кукурудзи більш “вершковий”.
  • Вигляд качанів більш вирівняний, ніж у польової кукурудзи.
  • Ниткоподібні маточки на качані солодкої кукурудзи світлі, а на польовій мають коричневий колір.
  • Кількість рядів зерен на солодкій кукурудзі значно більша, ніж у звичайної кукурудзи.
  • Процес варіння солодкої кукурудзи має займати 5 хвилин, тоді як польової кукурудзи – до 1,5 годин.
  • Колір качана солодкої кукурудзи яскраво жовтий, сонячний, тоді як у польової кукурудзи колір блідіший.

Всіма цими якостями володіє цукрова кукурудза, яка у нас в країні традиційно називається “бондюель”.

У компанії “Агро Експерт” не обмежуються продажем насіння кукурудзи. Тут у широкому асортименті представлено насіння соняшника, пшениці, гороху, ячменю, сорго, цукрового буряка, сої тощо. А також у продажу є якісні добрива та засоби захисту рослин.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *