Панкейки: рецепт американських млинців на сніданок для дітей

Панкейки (pancakes) або американські млинці – одна з найпоширеніших страв у США. Люблять їх і діти, і дорослі. Ці млинці пухкі і дещо схожі на оладки, проте готуються на молоці і сухій сковороді. Пропонуємо вам простий рецепт панкейків далі у статті.

Такі млинці прості в приготування, зранку вам знадобиться всього півгодини, щоб зробити тісто і насмажити панкейків для усієї сім’ї. Американські млинці мають бути товстенькими, тому не шкодуйте тіста, готовність визначайте по кольору – рум’яність означає, що млинець вже готовий. Перевертати панкейки потрібно дерев’яною лопаткою.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Молоко – 250 мл.
  • Олія оливкова – 3 ст.л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 4 ст.л.
  • Борошно – 170 г.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Сіль – 0,25 ч.л.
  • ПРИГОТУВАННЯ

  • Збийте вінчиком разом молоко, яйце, олію і цукор.
  • Додайте просіяне з розпушувачем і сіллю борошно.
  • Гарно перемішайте, щоб не було грудочок.
  • Смажити пайкейки потрібно з обох сторін на сухій сковороді з антипригарним покриттям без додавання олії чи масла.
  • З ЧИМ ПОДАВАТИ?

    Найкраще панкейки смакують з різноманітними сиропами та джемами. До страви можна також додати свіжі сезонні ягоди, фрукти, горіхи, різноманітні злаки та мед. Канадський варіант приготування панкейків – з кленовим сиропом, який додають у тісто. Обирайте поєднання, яке найбільше смакує вам та вашим малюкам.

    Смачного!

    Источник: www.rivne1.tv

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *