Панкейки (pancakes) або американські млинці – одна з найпоширеніших страв у США. Люблять їх і діти, і дорослі. Ці млинці пухкі і дещо схожі на оладки, проте готуються на молоці і сухій сковороді. Пропонуємо вам простий рецепт панкейків далі у статті.
Такі млинці прості в приготування, зранку вам знадобиться всього півгодини, щоб зробити тісто і насмажити панкейків для усієї сім’ї. Американські млинці мають бути товстенькими, тому не шкодуйте тіста, готовність визначайте по кольору – рум’яність означає, що млинець вже готовий. Перевертати панкейки потрібно дерев’яною лопаткою.
ІНГРЕДІЄНТИ
ПРИГОТУВАННЯ
З ЧИМ ПОДАВАТИ?
Найкраще панкейки смакують з різноманітними сиропами та джемами. До страви можна також додати свіжі сезонні ягоди, фрукти, горіхи, різноманітні злаки та мед. Канадський варіант приготування панкейків – з кленовим сиропом, який додають у тісто. Обирайте поєднання, яке найбільше смакує вам та вашим малюкам.
Смачного!
Источник: www.rivne1.tv