Apple визнали Крим російським для росіян. Новини Києва

Компанія Apple, яка довгий час намагалась тримати нейтралітет, щодо того, в який колір «розфарбовувати» Крим, таки зробила свій вибір, і він не на користь України.

Питання Криму на міжнародному рівні розгорнулось у 2014 році, коли Російська Федерація незаконно анексувала півострів та однобічно приєднала його до своєї території. Світова спільнота не визнала Крим російським та наклала на федерацію санкції, що тривають і досі.

27 листопада, на сайті BBC з’явилась інформація, що компанія Apple погодилась на умови Росії та позначила Крим на картах як територію Росії, відповідно, визнала його російським. Причиною даного рішення стало те, що визнання компанією півосторова українським порушувало б Конституцію Росії. Однак, дана функція карт ввімкнена лише на російській території.

Цю ситуацію у своєму Facebook прокоментував телеведучий Олексій Дурнєв, пожартувавши: «якби наші патріоти знали, що таке відбудеться то нічого»

Facebook Олексія Дурнєва

Підписники сторінки в коментарях почали жартома погрожувати Apple бунтом.

Facebook Олексія Дурнєва

«Столичний регіон» раніше повідомляв про те, що National Geographiс проілюстрував новорічний відпочинок росіян фотографією святкового Києва

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *