Атака лікарні на Херсонщини: поліція показала момент прильоту

Атака лікарні на Херсонщини: поліція показала момент прильоту

Під час нічного обстрілу російськими військами лікарні в Херсонській області був поранений лікар, про що свідчить відео з боді-камери патрульної поліції.

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький опублікував відео з моментом влучання по лікарні на Херсонщині, де постраждав лікар, передає УНН.

Деталі

Так, Білошицький у Facebook опублікував відео з нагрудної камери одного з патрульних поліцейських, які перебували в лікарні. На відео зафіксовано два вибухи. Після першого патрульний, на камеру якого було зняте відео вийшов у двір, щоб подивитися на наслідки. Він констатував, що в будівлі повилітали вікна через вибухову хвилю. Після  цього ще один “шахед” впав у дворі лікарні.

Вночі окупанти запустили “шахеди”, ціллю яких стали житлові квартали, будівлі медичної установи, навчальний заклад…Зокрема під удар потрапив й медзаклад, де якраз перебували патрульні та працівники лікарні

– підписав відео Білошицький.

Доповнення

Херсон зазнав нічного обстрілу з боку окупантів, в результаті якого було поранено трьох осіб, в тому числі одну людину з травмою голови та ще одну з травмами кінцівок.

Також в області було влучання поблизу медзакладу та поблизу інфраструктурного об’єкта.

МОЗ повідомляло, що через нічний обстріл росіянами Херсонщини зазнав травм лікар медзакладу під час проведення евакуації пацієнтів в бомбосховище. У нього діагностовано вибухову травму та вогнепальне осколкове поранення гомілки.

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *