Борці Київщини вибороли повний комплект нагород. Новини Київщини

На XXV  Міжнародному турнірі з греко-римської боротьби серед юніорів спортсмени з Київської області вибороли повний комплект нагород.

Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація на своєму сайті. Змагання пройшли 24-25 січня у Запоріжжі. На турнір завітали борці до 20 років з Вірменії, Білорусі, Ізраїлю, Латвії, Литви, Молдови, Польщі, Туреччини та України. Тож наші спортсмени мали можливість випробувати свої сили на дійсно міжнародному рівні.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Тарас Крупський та Гліб Скорофатов здобули золото. Микита Політаєв став срібним призером. А бронзу виборов Валентин Шкляренко. Переможцем міжнародного турніру стає вихованець Київської обласної школи вищої спортивної майстерності Тарас Крупський. Змагався борець у ваговій категорії 60 кг. Дійшов до фіналу Микита Політаєв (72 кг), представник СК «Олександр Невський» та Київського обласного Центру олімпійської підготовки. Але, на жаль, змушений був поступитися представнику Білорусі Андрію Ковалевському. В результаті борець посів друге місце. Бронзу у ваговій категорії 87 кг здобув спортсмен Київської обласної школи вищої спортивної майстерності Валентин Шкляренко.

Раніше «Столичний регіон» повідомляв, що спортсмени Київщини гідно виступили на Гімназіаді.

Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *