Чи законна будівля церкви на даху? Новини Києва

Нещодавно у соцмережах прокотилася хвиля постів на тему дивної церкви, яка вже майже 10 років стоїть на даху багатоповерхівки на столичних Оболонських Липках. Подейкують, що її збудував вбитий горем татусь після смерті доньки.

У столичній мерії запевнили, що найближчим часом візьмуться за перевірку цього об’єкта. Важливо зрозуміти, чи законно вона була збудована.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

 Як відомо, скандальна церква збудована на даху будинку за адресою: пр. Героїв Сталінграда, 4. Станом на зараз фахівці Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю в Києві не готові відповісти на запитання киян. Зокрема, у Департаменті розповіли, що інформації щодо видачі будь-якої дозвільної будівельної документації не бачили, також немає і акту, яким цю будівлю було б прийнято в експлуатацію.

Яким чином з’явилася церква, якщо містобудівні умови і обмеження для проектування об’єкта будівництва по проспекту Героїв Сталінграда, 4 не видавалися? Все це буде розкрито одразу після перевірки. Як зазначили у Департаменті, інформацію буде оприлюднено.

Раніше «Столичний регіон» писав про створену у столиці мапу старовинних ліхтарів.  

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *