Закриття зимового сезону Дитячої залізниці. Новини Києва

У найближчі вихідні, 18 і 19 січня, Київська дитяча залізниця в Сирецькому парку закриває зимовий сезон. Новий сезон роботи традиційно розпочнеться вже на початку травня 2020 року.

Проїхатися на Новорічному експресі та відчути різдвяно-новорічний настрій в Сирецькому парку, не двилячись на те, що зима так і не подарувала кучугурів снігу, можна цими вихідними.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Нагадаємо, влітку 2018 року київської дитячої залізниці виповнилося 65 років. Цього року залізниця в Сирецькому парку вперше за всі роки існування відкрила зимовий сезон.

Дорослий квиток на поїзд коштує 100 грн, для дітей – 50 грн. Для дітей до трьох років проїзд безкоштовний.

Друзі! Цього року вперше столична дитяча залізниця, що в Сирецькому парку, не пішла взимку в відпустку і радо приймає дітлахів.-:). Це одна з дев’яти дитячих залізниць в Україні та єдина, що має дві автономних станції. Між іншим, вокзал станції “Київ-Пасажирський-Дитячий” цього року увійшов до книги рекордів Гіннеса, як перша у світі міні-копія діючого Центрального залізничного вокзалу в Києві. І тільки в столиці на дитячій залізниці, окрім тепловозів, є паровоз 1932 року виробництва. Ще однією особливістю цієї залізниці є наявність найбільшого в Європі вузькоколійного віадука довжиною 100 метрів та висотою – 25 метрів.У вагонах дитячої залізниці є опалення, освітлення, відеоспостереження, сучасні інформаційні монітори і навіть Wi-Fi.Тільки за літній сезон цього року столична дитяча залізниця перевезла понад 100 тисяч пасажирів.А тепер і взимку київські школярі зможуть вивчати секрети професії залізничників.Також на свята залізниця запрошує киян та гостей міста проїхатися дитячим новорічним потягом. – Його прикрасили ілюмінацією та гірляндами.

Опубліковано Кличко – мер Неділя, 22 грудня 2019 р.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про благодійний «Бал принцес», який відбувся у столиці.

Цікаві новини столиці. Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *