Де поїсти дешево та смачно у столиці. Новини Києва

Київ набуває все більшої популярності, як одна з гастрономічних столиць. Унікальність столиці  України ще й у тому, що тут можна пообідати у ресторані за ціною вуличної їжі.

Замість того, щоб їсти фастфуд, можна за невелику вартість отримати ресторанну якість та обслуговування. Маєте у кишені еквівалент 5 евро? Ласкаво просимо до столу!

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Якщо ви плануєте обідати у центрі столиці у будні, пропонуємо вашій увазі п’ять дешевих та смачних ланчів:

  • «Любчик на Бесарабці» – один з ресторанів Дмитра Борисова – вдале втілення традиційної одеської кухні. Ланчі, які в «Любчику» можна скуштувати по буднях з 12:00 до 16:00, користуються великою популярністю. Всього за 129 гривень  гості отримають три страви та напій. Різноманітність меню настільки приємна, що хочеться повертатися туди знову та знову із запитанням: «Що сьогодні новенького?».
  • Про ланчі із трьох блюд в «Портер паб» на Хрещатику, 44 знають лише завсідники закладу. Вони настільки засекречені, що навіть великий google нічого не підкаже. Можливо, це пов’язано з вартістю? Адже не можливо уявити обід за 60 грн. А у Портері вас ситно нагодують за таку смішну ціну!
  • Один з ресторан мережі японських рамен-шопів MenyaMusashi знаходься прямо в центрі Хрещатика, але трохи ховається від сторонніх очей. Поціновувачі знають, що варто завернути за кут станції метро Хрещатик, і можна отримати дві страви та чай за 125 грн.
  • Сім’я ресторанів «Мафія» уже багато років пропонує ланчі. І всі ці роки вони залишаються популярними. Можна обрати на вибір 2 страви за 99 грн. або три за 129. Навіть якщо ви на дієті, тут зможете обрати ланч, який сприятиме вашій стрункості.
  • В двох кроках від Майдану по вулиці Мала Житомирська нещодавно відкрився кращий сироїдний ресторан столиці – Nebos. Та відвідувати його люблять не тільки сироїди чи вегани. Чимало гурманів заходять сюди за новими враженнями. Зокрема, спробувати смачні ланчі від 115 грн.

Залишайтесь з нами – і інформаційна агенція «Столичний регіон» завжди підкаже вам, де якісно відпочивати за скромні кошти.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *