Де в Києві купити олів’є перед Новим 2020 роком? Новини Києва

На новорічні свята навіть затяті прибічники здорового способу життя мріють з’їсти салат олів’є. Цей салат викликає чи не найбільше дискусій: одні вважають його спадщиною совка, інші – смаком з дитинства.

Але всі погоджуються, що приготувати такий салат вельми складно та затратно з точки зору часу. Адже необхідно скупитися (і не забути жодного інгредієнта), довго варити овочі, а потім це все дрібненько покришити.

А оскільки більшість жителів Києва працюють багато, то їм важливо економити час на приготуванні для того, щоб відпочинок був повноцінним.

Будь в курсі найцікавіших новин Києва та Київщини. Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Отож при приготуванні святкового столу м’ясо та рибу варто готувати вдома, щоб заощадити кошти, а от олів’є можна й замовити, щоб зекономити час. 

Напередодні свят редакція продегустувала салати в різних закладах харчування та обрала трійку оптимальних за співвідношенням ціни та якості.

Завжди є олів’є в асортименті української мережі «Пузата хата». Тут салат готують давно та невибагливо, але й ціна дуже демократична. Новація в тому, що напередодні Нового року «Пузата хата» приєдналася до сервісу доставки їжі Uber Eats. Доставка допоможе вам ще зекономити час і не стояти в пробках.

Мережа магазинів «Молоко від фермера» пропонує цей традиційний салат саме до свят. Перевага в тому, що місцеві  кухарі роблять його з власних продуктів, адже в магазинах цієї мережі є свій майонез, який дійсно виготовляється за традиційною  рецептурою.

Salateira – міжнародна мережа fast-healthy ресторанів – спеціалізується на салатах. Тому саме їхньому олів’є віддаємо першість у нашому передноворічному рейтингу. До речі, там же можна замовити і «шубу». А от забирати доведеться особисто і лише за умови попереднього замовлення.

Варто пам’ятати, що в олів’є дуже короткий термін свіжості. Якщо він стоїть на столі при кімнатній температурі, то бажано його з’їсти за 4–6 годин. 

Заправлений майонезом олів’є в холодильнику може зберігатися добу. Нарізка на олів’є (для подальшої заправки) може зберігатися 36 годин.

Фото: pause.com.ua

Раніше «Столичний регіон» розповідав, як в Києві накрити ресторанний стіл вдома і не готувати.

Дізнавайся новини Києва першим! Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *