Фрази, щоб добровільно покохатись. Новини Києва

ООН презентували 100 варіантів як запропонувати добровільно зайнятись сексом українцям та зменшити шокуючу статистику сексуального насилля.

Щорічно ООН організовує кампанію боротьби з гендерним насиллям. У період з 25 листопада і до 10 грудня активісти організації проводять просвітницькі заходи по різних куточках планети. Цього разу їх кампанія в Україні була присвячена добровільній згоді на секс.

Варіанти вражають як своєю ніжністю: «Поснідаємо голими?», «Моє тіло сумує до болю без тебе, вилікуєш його?», «Згубимо себе цієї ночі?», «Можна я перерахую усі родимки на твоєму тілі?», «Давай вимальовувати візерунки на цих простирадлах своїми тілами?». Так і оригінальністю: «Може, тойво?», «Зайдеш до мене на каву…без кави?», «Попестимо твій ноутбук моєю флешкою?», «Стрибнемо у ліжечко?». Всі вислови розміщені на сайті zapytay.com.ua.

За статистикою від сексуального насилля щороку потерпають понад 1,8 млн жінок в Україні, 60% жертв зазвичай мовчать та не звертаються за допомогою.

«Столичний регіон» раніще повідомляв про те, що «попереджений, отже озброєний»: у Києві пройшла акція до Дня боротьби зі СНІДом (ФОТО)

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *