ФСБ Росії вербує українців, які їдуть у Придністров’я – Спротив

ФСБ Росії вербує українців, які їдуть у Придністров’я – Спротив

Російська ФСБ вербує українців, які нелегально подорожують до Придністров’я, вибиваючи з них інформацію про українські військові об’єкти та прикордонні заходи, а також переконуючи їх працювати інформаторами, погрожуючи в іншому випадку повернути їх в Україну.

Громадяни України, які незаконно перетнули кордон з Придністровською молдовською республікою вербуються представниками ФСБ РФ. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що з них намагаються витягти інформацію щодо військових об’єктів та облаштування ділянки кордону України з невизнаним Придністров’ям.

Також їх схиляють до роботи як позаштатних співробітників та інформаторів на постійній основі, в іншому випадку погрожують повернути назад в Україну.

Такі ворожі дії вкотре демонструють, що Придністровська молдовська республіка позбавлена суб’єктності і є фактично територією окупованою ЗС РФ, тому закликаємо українців не відвідувати “республіку” незалежно від законності шляху добирання

 йдеться у повідомленні.

росія не може бути миротворцем: у МЗС відреагували на звернення невизнаного Придністров’я до рф28 лютого 2024, 20:40 • 29072 перегляди

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *