ГУР про “загрозу” наступу рф на Харків: ситуація не змінилася

Шукаєш правду?

Долучайся до нашого Telegram-каналу!

ГУР про "загрозу" наступу рф на Харків: ситуація не змінилася

росія навмисно нагнітає паніку, щоб дестабілізувати ситуацію в Україні, але, за даними української розвідки, ситуація радикально не змінилася порівняно з останніми періодами.

росіяни намагаються нагнітати ситуацію для дестабілізації ситуації в Україні. Наразі ситуація докорінним чином порівняно з останніми періодами не змінилася. Про це заявив журналісту УНН представник Головного управління розвідки Андрій Юсов, коментуючи інформацію про нібито підготовку рф до наступу на Харків.

Нагнітання паніки відбувається діями ворога навмисно, і метою є дестабілізація ситуації в країні. Про всю оперативну обстановку Україна інформує суспільство й власне міжнародне товариство оперативно

– сказав Юсов.

Так, за його словами, усе, що відбувається з формування підрозділів росіян,  відстежується та фіксується.

Наразі ситуація докорінним чином порівняно з останніми періодами не змінилася

відповів Юсов на запитання, чи наразі є загрози для Харкова.

Доповнення

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов заявляв, що Україна очікує активізації наступальних дій росії наприкінці весни та на початку літа. Особливо у районі Донбасу.

У ЗМІ, зокрема російських, з’являється інформація, що росіяни нібито спробують захопити Харків.

На початку квітня 2024 року Юсов назвав викидами інформацію про “наступ на Харків” для посіяння паніки в Україні та зазначив, що ЗСУ не фіксують формування ударних груп рф.

Президент України Володимир Зеленський заявляв, що російський диктатор путін бажає захопити Харків. Водночас Україна робить усе можливе, щоб цього не сталося.

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *