Як святкувати Київ новорічні свята. Новини Києва

Головні святкування країни відбуватимуться в Києві, на величній Софіївській та просторій Контрактовій площі, в період від 14 грудня і аж до 19 січня.

Цього року для створення казкової новорічної атмосфери КМДА запланувало: дві ошатних ялинки, смачні вуличні фуд-корти, творчі виставки, різноманітні ярмарки та інші народні гуляння. Валентин Мондрієвський розповів, що святкове відкриття новорічних розваг відбудеться символічно, з приходом до України святого Миколая, 19 грудня о 19:00.

Різдвяний експрес у 2020 році курсуватиме по Софіївській площі наче  сторінками казки Ернеста Амадея Теодора Гофмана – Лускунчик. Тому і дорослі й діти зможуть відчути себе справжніми казковими героями. Контрактора площа зі святим Миколаєм на чолі на новорічні свята перетвориться на серце українського гончарства.

Головна зелена красуня країни запалить свої святкові вогні о 17:00, одразу після святкового параду. Цієї зими вона одягне на себе – 750 ялинкових прикрас, у вигляді солодких цукерок та вогняні гірлянди, довжиною майже в 4 кілометри. На чолі ялинки сяятиме зірка.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про те, як вшанує День пам’яті жертв Голодомору столиця

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *