Економне святкування Нового року в Києві. Новини Києва

Якщо ви думаєте, що святкувати Новий Рік у Києві дорого то ці способи саме для вас.

МІСЦЕ ЗУСТРІЧІ. Навіть якщо вам не вдасться виїхати відпочити за кордон, не засмучуйтесь!  Ви все одно зможете зустріти Новий рік  біля однієї з найкращих ялинок Європи. У Києві  на зимові свята заплановано так багато різноманітних майданчиків для розваг, що тиждень можна відчувати себе туристом у рідному місті.

ПОДАРУНКИ. Варто подбати про них заздалегідь. В  інтернеті можна знайти багато корисного та цікавого, лише доведеться почекати доставку.  Тому вже зараз  варто скласти список тих, кого прагнете привітати і моніторити пропозиції та можливі знижки «Чорної п’ятниці».

ПРИКРАСИ. Всі більше родин  до новорічних свят прикрашають не лише ялинку, але й оселю. І це не обов’язково означає додаткові витрати.  Навпаки! Спільне з дітьми виготовлення прикрас,  листівок  створює  таку важливу новорічну атмосферу та допомагає перебороти хандру перших тижнів зими.

КОСТЮМИ. Будь-які карнавальні костюми, за бажанням, також можна виготовити у домашніх мовах. Але, якщо ви таки вирішили витратитися на їх оренду, то покваптесь: саме час попереднього бронювання.

СОЛОДОЩІ. Випікати самим в останні дні перед Новим роком ніколи, а замовляти дорого? Є ряд рецептів новорічно-різдвяних смаколиків, які можна приготувати заздалегідь. Фігурне імбирне та пісочне печиво можна приготувати за 2 тижні та навіть прикрасити ним ялинку. Загадковий кекс штоллен смакує краще, якщо йому дати полежати кілька тижнів, і зберігає свою якість до двох місяців.СВЯТКОВИЙ СТІЛ. Варто відходити  від радянської традиції накопичувати на новорічне застілля всілякий «дефіцит».  Два різновиду гарячих страв,  три-пять видів закусок та десерти достатньо для будь-якої трапези . Адже за святковим столом люди збираються не їсти, а спілкуватися!

СВЯТКОВИЙ СТІЛ. Варто відходити  від радянської традиції накопичувати на новорічне застілля всілякий «дефіцит».  Два різновиди гарячих страв,  три-пять видів закусок та десерти – достатньо для будь-якої трапези . Адже за святковим столом люди збираються не їсти, а спілкуватися! 

АЛКОГОЛЬ. Новорічні свята час досить великої кількості алкоголю. Цьому сприяє і холодна погода. Але варто пам’ятати, що напій лише покликаний підвищити градус святкового настрою, а не замінити його. Тому віддавайте перевагу якості  над кількістю.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про те, які новорічні розваги приготували для киян та гостей міста в 2020 році

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *