Які дороги та мости відремонтують у Києві цьогоріч? Новини Києва

На літо в столиці заплановано низку ремонтів вулиць і мостів, що не ремонтувалися кілька десятиліть. Про те, які саме об’єкти відремонтують, розповів генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв у інтерв’ю сайту «Сьогодні». 

Капітально відремонтують проспект Героїв Сталінграда, вулиці Терещенківську, Льва Толстого, Шумського, Борщагівську, Милославську, Броварський проспект.

Між вулицею Довбиша та Броварським проспектом розпочнеться будівництво нової автомобільної дороги, яка дозволить розвантажити транспортні потоки в мікрорайоні ДВРЗ.

Хочеш дізнаватися новини Києва та Київщини першим? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Також в столиці планується закінчити ремонти, розпочаті в 2019–му. Це реконструкція вулиці Туполєва, капітальний ремонт проспекту Бандери та вулиці Пушкінської, ремонт на вулиці Заболотного – від Одеської площі до будинку №156 і в зворотному напрямку, реконструкція вулиці Покровської в Подільському районі.

У 2020–му планують завершити капітальний ремонт вулиці Микільсько-Ботанічної – від Тарасівської до Льва Толстого, вулиці Чорнобильської – від проспекту Перемоги до вулиці Уборевича, а також ремонт на проспекті Комарова.

Триватимуть ремонтні роботи на Борщагівському шляхопроводі, тож заплановано обмежити рух транспорту в бік Борщагівки. Трамвайне сполучення більше перекриватися не буде.

Продовжиться капітальний ремонт шляхопроводів на перетині вулиці Богатирської з проспектом Бандери, а також на перетині Богатирської і Оболонського проспекту. 

Завершать капітальний ремонт пішохідного мосту через лінію швидкісного трамвая біля кінотеатру «Лейпциг» та пішохідного мосту через проспект Космонавта Комарова біля вулиці Миколи Василенка – тут з’являться пішохідні галереї та ліфти для маломобільних груп населення.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *