Які ялинки обирають відомі люди? Новини Києва

У Києві дискусію про вибір ялинки для зустрічі 2020 року на своїй сторінці  Facebook ініціювала засновниця руху Made in Ukraine Юлія Савостіна.

Вона зробила допис на своїй сторінці у фейсбуці та запросила друзів поділитися традиціями, планами, думками стосовно вибору одного з найголовніших атрибутів новорічних свят.

Більшість тих, хто відгукнулися на обговорення, вказали, що встановлюють та прикрашають штучну. До того ж, за українською традицією, «вдягають» ялинку  18 грудня – напередодні Дня святого Миколая.

Дарья Байрак, яка працює в «Надія і житло для дітей»:

«В нас жива, ставимо 18, щоб на Святого Миколая вже була. Розбираю тоді, коли стає сумна і опускає лапи вниз (зазвичай через кілька днів після Нового року)».

Літерутурознавець Юлія Джугастрянська:

«Замовила живу в “Зелено”, ставитиму після Миколая-Ганни».

*Йдеться про zeleno.in.ua, де можна замовити  дерево у горщику.

Співробітниця інвестиційної компанії Тетяна Бринзак відповіла, що зазвичай у родині ставлять ялинку до Дня св. Миколая, полюбляють штучні або якийсь арт у вигляді світлодіодної стрічки на стінах чи вікні.

Заступник керівника Управління зовнішніх комунікацій в НАБУ Оксана Мітницька розповіла, що згідно з католицькою традицією ялинку можна було встановити ще тиждень тому, а в родині вже більш як 13 років є улюблена штучна ялинка, що має висоту 2,5 метри. А ось декор, за словами пані Оксани, кожного року новий.

Письменниця Ірена Карпа з Парижу написала: «Натуральна. Вже тиждень стоїть».

«Столичний регіон» раніше повідомляв про нову новорічну локацію, яку відкрив у столиці особисто Петро Порошенко.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *