Іраклій Макацарія відкрив благодійний фонд. Новини Києва

20 листопада відомий холостяк та телеведучий Іраклій Макацарія презентував свій власний ювелірний бренд Makatsaria Jewelry та іменний благодійний фонд допомоги дітям в ресторані «КАМА», що у Києві.

Один з найбажаніших наречених та за сумісництвом ведучий і тренер проєкту «Зважені та щасливі» Іраклій Макацарія вирішив зробити цей світ яскравішим. Його задумом стало створення вишуканих ювелірних прикрас з білого і жовтого золота, з білими та чорними діамантами, що покликані приносити людям естетичне задоволення, а допомога фонду – моральне.

25-39.com.ua

Найближчим часом благодійний фонд за допомогою продаж ювелірних виробів планує передати 300 тисяч гривень на купівлю обладнання до реанімації Дитячого перинатального центру Києва. 25% від продажів прикрас надходитимуть одразу до фонду та можуть врятувати не одне дитяче життя.

25-39.com.ua

«Я сьогодні дуже щасливий, адже здійснив свою мрію!» – ділився ведучий з друзями.

25-39.com.ua

Підтримати найбажанішого нареченого та внести свій вклад в допомогу дітям прийшли такі зірки як: Анатолій Анатоліч, Аніта Луценко, Макс Леонов, Юлія Сахневич, Даніель Салем та багато інших.

25-39.com.ua

«Столичний регіон» раніше повідомляв про те, що в Києві зірки театру і кіно привітали з Днем гідності й свободи

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *