Київський Тиждень дитячої моди відбудеться online. Новини Києва

В зв’язку з ситуацією щодо можливої загрози пандемії нового коронавірусу, Junior Fashion Week -2020, який мав пройти в Києві з 17 по 22 березня у КВЦ «Парковий», з offline трансформується в online.

 Про це повідомила засновниця  JFW Наталя Коваленко у своєму зверненні до гостей та учасників Тижня дитячої моди. За її словами, захід не буде скасовано через карантин у Києві, але він перейде в digital-формат. Дотруимуючись сучасних модних тенденцій, компанія створює новий підхід взаємодії і спілкування з вами як з учасниками, так і с гостями заходу.

Вперше в Україні, з 23 березня розпочнеться Тиждень Дитячої Моди сезон весна-літо 2020 на digital-платформах JFW. Протягом двох тижнів буде презентовано сучасні дитячі та підліткові колекції.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Кожен день триватимуть online-дефіле з актуальними трендами та модними тенденціями від провідних світових брендів та торговельних марок: Emporio Armani, Monnalisa, Tartine et Chocolat, Elsy, Dirk Bikkembergs Kids, Miracle Me, Yes!Kids, Daniel KIds Boutique, l Gufo, Weekend Max Mara, Jacadi, Kozachenko та Lapin House. Завершить Тижні Дитячої моди ексклюзивна колекція Haute couture українського дизайнера GRUSHA.

«Запрошуємо вас на JFW`SS-2020 в новітньому online-форматі.  До скорої зустрічі!», – написала засновниця JFW Наталя Коваленко.

Раніше «Столичний регіон» повідомляв, що у Києві на подіум вийдуть діти Камалії та Лілії Ребрик.

Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *