У 25-річної матері вилучили двох дітей. Новини Києва

У Києві копи забрали у 25-річної матері двох маленьких дітей, які влаштували пожежу кілька днів тому. Відомо, що діти залишилися самі вдома через карантин.

Пожежа сталася 13 березня, вогонь помітили сусіди, вони ж викликали рятувальників. Інцидент стався на вулиці Борщагівській.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Трохи пізніше працівники ювенальної превенції прийшли до оселі, подивилися на її стан, поговорили із сусідами. З’явилася інформація, що горе-матір не вперше залишає дітей вдома без нагляду дорослих. Пожежа виникла через те, що малеча взяла до рук запальничку. На щастя цього разу діти залишилися живі та майже неушкоджені, але матір не викликає довіри у робітників ювенальної превенції Києва.

Станом на зараз діти 2014 та 2018 років народженні вилучені з родини на неозначений час. Вони доправлені до дитячої лікарні, де будуть проведені обстеження стану здоров’я, а на матір склали протокол за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення та провели з нею профілактичну бесіду.

Раніше «Столичний регіон» писав про щасливе повернення додому 17-річного підлітка з Ірпеня.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *