Київський вікенд: куди піти в столиці 9–10 листопада

 06/11/19   –

Новини Києва

У наступні вихідні кияни та гості міста зможуть відвідати благодійну виставку, маркети прикрас і трикотажу, виставку котів, Дні Кореї в Києві та інші цікаві заходи.

Виставка інтуїтивного живопису Лєни Локоші «Дорога до Життя»

Благодійну виставку «Дорога до Життя» організувала журналістка та художниця Лєна Локоша. 

У боротьбі з хворобою, намагаючись повернутись до повноцінного життя Лєна Локоша почала малювати і вже за рік створила кілька циклів. На виставці «Дорога до Життя» можна побачити 36 робіт, написаних акрилом та гуашшю.

Час події: 9-10 листопада, 9:00–19:00

Місце події: UAСуспільне (вул. Іллєнка, 42)

Вхід вільний.

Подробиці тут.

Маркет прикрас від «Всі. Свої»

Близько 50-ти українських брендів представлять прикраси з найрізноманітніших матеріалів – золота, срібла, дорогоцінного та напівдорогоцінного каміння, кераміки, дерева, скла та металу. Прикраси у різних стилях та цінових категоріях прийдуться вам до смаку!

Час події: 9–10 листопада, 9:00–19:00

Місце події: вул. Десятинна, 12

Вхід вільний.

Подробиці тут.

Виставка котів / CFA Cat Show

На виставці ви зможете ближче познайомитися з різними породами котів, поспілкуватися з їхними власниками, побачити роботу експертів, поповнити свої знання про світ котів та кішок.

Час події: 9–10 листопада, 10:00

Місце події: МВЦ (Броварський проспект, 15)

Вартість квитків: 150 грн., для дітей і пенсіонерів – 100 грн.

Подробиці тут.

Трикотажний маркет від «Всі. Свої»

В холодний сезон почуватися стильно та комфортно допоможуть в’язані речі. Об’ємний кардиган, лаконічний костюм та стримана сукня — цієї осені асортимент в’язаного одягу перевершив всі очікування. Фактурний або однорідний, яскравий або нейтральний — але точно найкращий, бо український.

Маркет продемонструє все розмаїття в’язаного одягу — від тільників та оверсайз светрів до суконь, кардиганів, костюмів і навіть в’язаних пальт. Складіть свій трикотажний образ!

Час події: 9–10 листопада, 10:00–20:00

Місце події: Київ, Десятинна, 12

Вхід вільний.

Подробиці тут.

Виставка фіалок, рослин-хижаків та інших екзотів

Запрошуємо на виставку африканських фіалок, рослин-хижаків та екзотичних рослин – хой, атмосферних тіландсій, суперсукулентів, що їх називають «живим камінням», та інших рідкісних рослин, які надають приємний та святковий настрій, створюють затишок в домі та рай у душі.

На виставці можна отримати консультації по догляду за рослинами; придбати самі рослини та все, що їм потрібно: ґрунт, горщики, добрива, засоби захисту, декоративні кашпо, тощо.

Час події: 9–10 листопада, 11:00

Місце події: КП «Київський міський Будинок природи» (вул. Рогнідинська, 3)

Вхід вільний.

Подробиці тут.

Перші Дні корейської культури в Україні

Запрошуємо відвідати Перші дні корейської культури в Україні. В експозиції будуть представлені твори мистецтва, декоративні вироби, одяг, предмети побуту із традиційного корейського паперу Ханджі. 

На вас чекають майстер-класи із виготовлення ляльок та предметів декору із паперу Ханджі, лекції про мистецтво Кореї та чим воно може бути цікавим сучасним українцям, виставка в метро та показ традиційного одягу Ханбок на святковому прийнятті.

«Заплануйте ці особливі дні для дослідження нового і зустрічі з прадавнім. Можливо, в цьому унікальному поєднанні традиції та інновації і полягає секрет феноменального успіху сучасної Кореї?»

Час події: 10 листопада, 10:00–18:00

Місце події: Мистецький центр «Шоколадний будинок» (вул. Шовковична, 16/2)

Подробиці тут.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *