КОДА створила додаток для моніторингу довкілля. Новини Київщини

Мешканці Київщини можуть скористатись новим вебдодаток «Моніторинг довкілля», який функціонує на сайті Департаменту екології та природних ресурсів КОДА.

Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація. Тут можна перевірити онлайн сім головних показників. Зокрема, кияни можуть спостерігати дані з 13 автоматизованих постів спостереження за повітрям, які діють в режимі 24/7. Вони показують концентрацію забруднюючих речовин в атмосферному повітрі, а саме:

  • оксид вуглецю, діоксид сірки, діоксид азоту вимірюють пости, встановлені у містах Васильків, Бориспіль, Богуслав та Вишгород;
  • оксид вуглецю, діоксид сірки, діоксид азоту, аміак, озон, сірководень та пил вимірюють пости, встановлені у містах Узин, Кагарлик та селищі Велика Димерка Броварського району;
  • оксид вуглецю, діоксид сірки, оксид та діоксид азоту, озон, сірководень та пил вимірюють пости, встановлені у містах Ірпінь, Вишневе, Боярка, Обухів, Переяслав-Хмельницький та селищі Іванків.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Крім того, у вебдодатку «Моніторинг довкілля» є розділи: «Місця видалення відходів», «Об’єкти природно-заповідного фонду» (внесено понад 300 об’єктів ПЗФ), «Підприємства» (понад 2300 підприємств, яким надали дозвіл на викиди забруднюючих речовин у повітря) та  «Надра» (інформація про підприємства, які мають дозвільну документацію на видобуток природних копалин у Київській області). Інформація на сайті постійно редагується та оновлюється.

Раніше «Столичний регіон» повідомляв, що за торгівлю первоцвітами у Києві штрафуватимуть.

Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на  телеграм-канал  t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *