Малюська про золотовалютні резерви рф: розуміння формату надходження та використання буде відомо у середині літа

Шукаєш правду?

Долучайся до нашого Telegram-каналу!

Малюська про золотовалютні резерви рф: розуміння формату надходження та використання буде відомо у середині літа

До середини літа Україна матиме чітке розуміння того, як золотовалютні резерви рф будуть передані Україні та використані.

Десь на середину літа Україна буде мати чітке розуміння долі золотовалютних резервів рф. А саме – у якому форматі вони перейдуть в Україну, і в якому форматі будемо ними користуватися. Таку думку висловив журналісту УНН міністр юстиції України Денис Малюська.

Я думаю, що ми десь на середину літа будемо мати чітке розуміння долі золотовалютних резервів, у якому форматі вони перейдуть в Україну, і в якому форматі ми будемо ним користуватися. Тобто це питання найближчих місяців, у найближчі місяці будуть ухвалені ключові рішення

– сказав Малюська.

Доповнення

Малюська заявляв, що зараз набуває популярності ідея, що золотовалютні резерви рф потрібно також направляти не лише на відбудову та компенсацію, але й на допомогу Україні, у тому числі збройну.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у 2022 році повідомляв, що Україна пропонує укласти міжнародний договір, який дозволяє використовувати золотовалютні резерви росії для виплати компенсацій постраждалим від її вторгнення.

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *