На трьох пунктах пропуску на кордоні з Польщею в черзі стоять понад дві тисячі вантажівок

На трьох пунктах пропуску на кордоні з Польщею в черзі стоять понад дві тисячі вантажівок

Понад 2150 вантажівок стоять у чергах на трьох прикордонних пунктах пропуску з Польщею, причому найбільш завантаженим є пункт “Шегині-Медика”, на тлі скорочення транспортного потоку. Нещодавно в очікуванні на кордоні помер український водій.

Станом на ранок 17 грудня на кордоні з Польщею заблокованими залишаються три пункти: “Рава-Руська – Гребенне”, “Краківець – Корчова”, “Шегині – Медика”, де в черзі стоять 2150 вантажівок. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телемарафону, передає УНН.

Станом на ранок, сьогодні, на цих трьох напрямках (“Рава-Руська – Гребенне”, “Краківець – Корчова”, “Шегині – Медика” – ред.), в чергах у бік України на території Польщі перебуває десь 2150 вантажних транспортних засобів. Найбільше навпроти “Шегині – Медика”. Рух звісно йде, але не такий інтенсивний, як це було до 6 листопада або 23 листопада, коли почалось блокування “Шегині,

– сказав розповів Демченко.

Деталі

Демченко додав, що у розблокованому пункті пропуску “Ягодин” за останню добу кордон з Україною перетнули близько 1500 вантажівок.

Нагадаємо

На польсько-українському кордоні, 16 грудня, помер ще один український водій, який чекав перетину кордону.

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *