Небезпечна дялінка потребує світлофору. Новини Києва

На перетині вул. Княжий затон та Урлівської в ​​Дарницькому районі Києва немає регульованого пішохідного переходу.

Місцеві жителі, серед них і діти, змушені перетинати дорогу, в тому числі, до шкіл. При цьому водії автомобілів ігнорують дорожні знаки та дорожню розмітку і не пропускають пішоходів.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Депутат Київради Володимир Гончаров попросив директора КП «Центр організації дорожнього руху» Віктора Чернія встановити світлофор на перетині вулиць Княжий затон та Урлівської в ​​Дарницькому районі Києва на місці існуючого нерегульованого пішохідного переходу або облаштувати інші альтернативні засоби організації безпечного дорожнього руху.

«Жителі відзначають, що кожен день дорослі та діти мікрорайону змушені перетинати зазначену ділянку дороги в обох напрямках, в тому числі, до шкіл №№314 і 62, але водії автомобілів ігнорують дорожні знаки та дорожню розмітку і не пропускають пішоходів. У зв’язку зі значним збільшенням інтенсивності дорожнього руху вказане місце є дуже аварійно небезпечним і вкрай потребує автоматичному регулюванні дорожнього руху», – йдеться в тексті депутатського звернення.

На думку Гончарова, на зазначеному перехресті необхідно встановити світлофори або альтернативні засоби організації дорожнього руху. Також він зазначив, що на попередній депутатський запит від 3 січня 2020 року залишився без відповіді.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про обурення киян через ярмарки, які не заборонили на час карантину у столиці.

Актуальні новини з життя столиці. Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *