Нетверезий молодик влаштував перегони. Новини Києва

Вночі столична поліція організувала погоню за п’яним парубком. Водій позбувся права на керування автівкою ще 4 роки тому, але вирішив покататися п’яним з друзями на автомобілі свого начальника.

Про це повідомили кореспонденти видання «Інформатор».

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

У ніч на неділю, 9 лютого, на проспекті Леся Курбаса екіпаж патрульних звернув увагу на автомобіль Subaru, який порушував правила дорожнього руху. При цьому водій ігнорував вимогу про зупинку і намагався сховатися. Близько опівночі почалася погоня.

Водій Subaru продовжував рух і створював безліч аварійних ситуацій. При цьому він наражав на небезпеку себе та оточуючих. Зупинити машину вдалося лише в селі Софіївська Борщагівка на вулиці Польовій. Subaru зупинилася лише тоді, коли знесла кілька кругляків, за якими був тупик.

У машині було четверо людей. Всі вони перебували в стані алкогольного сп’яніння, включаючи і водія. 24-річний хлопець на ім’я Валентин розповів, що це не його автомобіль. Машина належить його начальнику. Зазвичай він використовує її в робочих цілях, але сьогодні, після вживання спиртного, він вирішив покататися з друзями і сів за кермо. Також він додав, що його позбавили прав ще чотири роки тому.

Валентин відмовився проходити тест на наявність алкоголю, але не заперечував, що перед поїздкою пив пиво. При цьому пояснити, через що він намагався сховатися від поліції, він не зміг. На водія склали адміністративні матеріали за кількома статтями, включаючи водіння автомобіля в нетверезому стані. Деталі інциденту з’ясовуються.

Пьяный парень на Subaru устроил погоню и заехал в тупик

Опубліковано Информатор Киев Субота, 8 лютого 2020 р.

Раніше «Столичний регіон» писав про розтрощену автівку у столиці.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *