Парковий міст сьогодні підсвітять помаранчевим. Новини Києва

Сьогодні, 25 листопада, Парковий міст у Києві підсвітять помаранчевим кольором в рамках Міжнародної соціальної акції «16 днів проти гендерного насильства».

На додаток ввечері пройде флешмоб з парасольками оранжевого кольору, а в небо запустять помаранчеві повітряні кулі. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби КП «Київміськсвітло» на сторінці в соцмережі Facebook.

Метою всіх заходів є привернення уваги до проблем домашнього насильства та торгівлі людьми, що є грубим порушенням прав людини. Згідно з повідомленням, заходи розпочнуться о 14:30 з презентації проектів з нагоди Міжнародної соціальної акції «16 днів проти гендерного насильства». Зокрема, в рамках програми представлять нову програму «Сучасна модель супроводу випадків насильства: реабілітація кривдників і постраждалих», а також модель онлайн-опитування молоді щодо обізнаності з питань гендерно-зумовленого насильства.

О 17:00 розпоянеться підсвічування Паркового мосту через Дніпро помаранчевим кольором, а також флешмоб з парасольками оранжевого кольору під гаслом «Розірви коло насильства». Також в рамках загальноміської акції за участю МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» о 17:15 з пішохідно-велосипедного моста на Володимирській гірці естафету прийме запуск в повітря помаранчевих кульок.

Раніше «Столичний регіон» писав про перший пункт обігріву з душовою кімнатою у столиці.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *