Після заяв про “білий прапор”: глава МЗС Польщі запропонував Папі попросити путіна вивести війська з України

Після заяв про "білий прапор": глава МЗС Польщі запропонував Папі попросити путіна вивести війська з України

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський припустив, що для рівноваги Папа може закликати росію вивести свої війська з України, що принесло б негайний мир без необхідності переговорів.

Для балансу Папа Римський може закликали росію вивести свої війська з України. Про це заявив глава МЗС Польщі Радослав Сікорський на своїй сторінці в Х, пише УНН.

Деталі 

У відповідь на слова папи про “білий стяг” польський міністр підкреслив, що перемовини будуть зайвими відразу, як рф виведе війська з України. 

А як щодо балансу, заохотити Путіна набратися мужності і вивести свою армію з України? Мир настав би негайно без необхідності переговорів

  – наголосив Сікорський, приєднуючи до свого посту фрагмент інтерв’ю Папи Франциска.  

“Не можна капітулювати перед злом”: президент Латвії відповів на заяву Папи про “білий прапор” для України10 березня 2024, 09:26 • 33316 переглядiв

Доповнення

Керівник пресслужби Ватикану о.Маттео Бруні, коментуючи слова Папи Франциска про пошук миру для України, сказав, що переговори ніколи не є капітуляцією.

За його словами, Папа Римський закликав усі сторони “створити умови для дипломатичного вирішення в пошуках справедливого й тривалого миру”.

Нагадаємо

Вчора, 9 березня, Папа Римський Франциск, говорячи про розв’язану рф війну, заявив, що Україна повинна мати те, що він назвав відвагою “білого прапора” і вести переговори.  

Якщо Україна програє, росія точно нападе на країни НАТО – Зеленський8 березня 2024, 12:46 • 21010 переглядiв

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *