Правоохоронці розшукують Романа Гринкевича для обрання запобіжного заходу

Правоохоронці розшукують Романа Гринкевича для обрання запобіжного заходу

Правоохоронці розшукують Романа Гринкевича, підозрюваного у справі про оборудки з одягом для військових на 1 мільярд гривень, для обрання йому запобіжного заходу.

Правоохоронці встановлюють місцезнаходження Романа Гринкевича для обрання йому запобіжного заходу. Він є підозрюваним у справі про оборудки з одягом для ЗСУ на 1 млрд грн. Про це журналісту УНН повідомили в Офісі Генерального прокурора.  

Правоохоронці встановлюють місцеперебування підозрюваного для обрання йому запобіжного заходу 

– повідомили в ОГП.

Доповнення

ДБР повідомило про підозру львівському бізнесмену, одному з найбільших постачальників Міністерства оборони, та членам злочинної організації, у справі про оборудки з одягом для ЗСУ на 1 млрд грн.

Йдеться про Ігоря Гринкевича та його  сина Романа.

Як зазначили у ДБР, 29 грудня 2023 року працівники ДБР затримали львівського бізнесмена під час спроби дати хабар одному із керівників Головного слідчого управління ДБР. 500 тисяч доларів США пропонувалися за сприяння у поверненні майна, вилученого у підконтрольних йому компаній в ході розслідування кримінального провадження. У кримінальному провадженні щодо спроби дати хабар статус підозрюваного мав Ігор Гринкевич.

Наразі він перебуває під вартою.

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *