Розпочато ремонт інфекційного корпусу лікарні. Новини Ірпеня

На Київщині під час карантинних заходів розпочали терміновий ремонт інфекційного відділення Ірпінської лікарні.

Станом на зараз планують витратити на всі роботи три тижні. Кошти на ремонт виділили три населені пункти: Гостомель, Буча та Ірпінь.

Хочеш дізнаватися новини Київщини першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Відділення буде розраховане на 40 койко-місць, весь ремонт можуть завершити через три тижні після початку. Також відомо, що гроші виділятимуть окремі підприємства. Наприклад, 900 тисяч гривен на ремонт вентиляційної системи лікарняного корпусу надасть Гостомельський склозавод.

Відзначається, що на спільній нараді у мера Бучі Анатолія Федорука за участю першого заступника міського голови Ірпеня Олександра Маркушина влада Бучі попросили виділити кошти на перекриття даху будівлі.

Відомо, що з бюджету Ірпеня виділяється 500 тисяч гривень на нову електропроводку, інші витрати обіцяють забезпечити за рахунок приватних фірм депутатів Ірпінської міськради і ще двох ірпінських бізнесменів. У повідомленні говориться, що в цілому йдеться про 3-3,5 млн гривень.

Інфекційне відділення в Бучі: старт ремонту

Після численних скандалів та під загрозою поширення коронавірусу влада Ірпеня почала ремонтувати Інфекційне відділення Ірпінської міської лікарні, розташоване в сусідньому місті Буча.План – зробити новий, робочий корпус на 40 ліжок за три тижні. Для цього планують залучити кошти з трьох населених пунктів – Гостомеля, Бучі та Ірпеня.Найбільшу суму – 900 тисяч гривень на нову систему вентиляції обіцяє виділити Гостомельський склозавод Ветропак. Ще 800-900 тисяч гривень на перекриття даху Ірпінь просить заплатити владу Бучі, зокрема, про це йшлося на спільній нараді у міського голови Anatolii Fedoruk за участі Олександр Маркушин.500 тисяч гривень на нову електропроводку виділено з бюджету міста Ірпінь. Решту видатків обіцяють забезпечити за рахунок приватних фірм депутатів Ірпінської міської ради та ще 2 бізнесменів нашого міста. Загалом йдеться про 3-3,5 млн грн.Якщо цей проект вдасться реалізувати, то це буде перший об‘єкт, зроблений спільно громадами трьох ОТГ попри наявні внутрішні конфлікти. Як представники громади Ірпеня ми будемо стежити за тим, щоб процес ішов прозоро, без завищених кошторисів та був доведений до кінця.Буду інформувати про стан робіт, а також прошу надсилати ваші спостереження та зауваження до цього процесу.Окремо скажу про роль Карплюка. Він мав бути на самоізоляції після мандрівки в Португалію, але прибув на будівництво. За озвученими на нараді даними, станом на сьогодні він не планує вкладати жодних власних коштів у ремонт Інфекційного відділення в Бучі.

Опубліковано Ірпінь Daily Пʼятниця, 20 березня 2020 р.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про строки завершення будівництва нового корпусу ОХМАТДИТу.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *