СБУ обшукує Київметробуд та Укргазбанк. Новини Києва

Сьогодні, 11 лютого, у Києві співробітники Служби безпеки України проводять обшуки у ПАТ «Київметробуд» та відділеннях АТ «Укргазбанк».

Про це повідомляє прес-служба Офісу Генерального прокурора України на своєму телеграм-каналі. Також обшуки проходять у високопосадовців «Київметробуду» та у ряді приватних структур, які виконували роботи на підряді. Слідчі дії відбуваються у рамках справи з шахрайського заволодіння бюджетними коштами, зокрема, за фактом безпідставного розміщення на депозитних рахунках 1,7 млрд грн, виділених на будівництво метро.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Йдеться про будівництво дільниці Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції «Сирець» на житловий масив Виноградар з електродепо у Подільському районі Києва.

«Нагадаємо, 16 січня 2020 року за клопотанням Офісу Генерального прокурора слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва наклав арешт на грошові кошти на банківських рахунках ПАТ «Київметробуд» та його відокремлених підрозділів в рамках кримінального провадження щодо запобігання шахрайському заволодінню бюджетними коштами посадовими особами ПАТ «Київметробуд» та підконтрольних керівництву ПАТ інших підприємств під час будівництва дільниці метро. Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває», – говориться у повідомленні ОГП України.

Раніше «Столичний регіон» повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко розповів, як просувається будівництво метро на Виноградар.

Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *