Телеуроки на каналі «Київ» б’ють рекорди переглядів. Новини Києва

Справжнім хітом стала на телеканалі «Київ» трансляція уроків зі шкільної програми. Всього за перший навчальний тиждень вийде 20 унікальних відеозанять.

Дуже багато побажань висловлювали глядачі на соціальних сторінках каналу в інтернеті. Тому з наступного понеділка, 23 березня, змінюється графік виходу уроків. Тепер вони будуть транслюватися єдиним блоком о 9:30, 10:00, 10.30, 11:30, а повтори – з 13:10 за 15:00.

Нагадаємо, що за ініціативи київської мерії і Департаменту освіти КМДА, у зв’язку з карантином стартував освітній проект «Відкритий урок». Телеканалу «Київ» вдалося залучити до співпраці кращих викладачів Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету ім. Бориса Грінченка, вчителів столичних шкіл і ліцеїв. Серед них є кілька Заслужених учителів України, як наприклад, Яна Коваль (хімія), Олександр Худобець (історія). А також фіналіст Global Teacher Prize Ukraine 2018, який увійшов до рейтингу «Топ 30 до 30-ти» Олександр Черкас (вчитель інформатики, української мови і літератури).

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Як показав перший тиждень зйомок, для багатьох викладачів, не дивлячись на їх колосальний досвід, це виявилося справжнім виходом «із зони комфорту». Адже багато хто звик мати зворотну реакцію від учнів, чого не може передати телевізійна камера. Так само складність полягала в тому, що часто не виходить посилатися на будь-який підручник, адже вони різні.

Дивіться анонси «Відкритого уроку» на офіційній сторінці телеканалу «Київ» в Facebook. Крім того, відео можна подивитися на його   Youtube-каналі.

Надалі передбачається, що програма «Відкритий урок» стане постійною і буде охоплювати не тільки випускні класи.

Раніше «Столичний регіон» повідомляв, що київські випускники вчитимуться завдяки телевізору.

Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *