Відома волонтерка розчарувалась у Зеленському. Новини Києва

Лідерка Всеукраїнського жіночого руху За вільну Україну волонтера та відома волонтерка часів Майдану та АТО-ООС Раїса Шматко, яка голосувала за Володимира Зеленського під час президентських перегонів, заявила про своє розчарування.

Про це повідомляє видання Інформатор з посиланням  на сторінку волонтерки у соціальній мережі. Саме за сприяння Раїси Шматко актори “95 кварталу” у 2017 році отримали нагороди за допомогу волонтерам та українським військовим. А у 2014 році саме за сприяння Раїси Шматко тоді ще шоумен Володимир Зеленський таки наважився з’їздити в зону АТО. Студія “Квартал 95” побувала у Маріуполі. Зараз з приводу свого вибору волонтерка відчуває лише сум та ганьбу.

«Ну що ж…і антисоціальний бюджет прийняли таки швиденько. Пане президент, а Ви таки брехун ще цинічніший, ніж попередній. Ваш турбо-режим доволі успішно знищує Україну і українців. Так бездумно ще ніхто не працював. А ми так чекали змін на краще. Сумно і ганебно. Я маю право Вас критикувати, бо голосувала за Вас, тому і питати буду по повній”, – написала Шматко.

Раніше «Столичний регіон» повідомляв, що нардеп від «Слуги народу» Стефанчук орендує квартиру у тещі.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *