У дитсадках та школах Києва дітям мірятимуть температуру | Столичний Регіон

У Києві всім малюкам у дитячих садочках та школярам щодня мірятимуть температуру.

Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі міський голова столиці Віталій Кличко. Доручення організувати процес він дав департаменту освіти та охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації.

Також мер Києва повідомив, що в столиці підготовлено бази в семи столичних лікарнях для госпіталізації пацієнтів з підозрою на коронавірус. Три з них – для дорослих, три – для дітей і одна – для вагітних. На випадок ускладнення епідемічної ситуації столична влада визначила додаткові заклади охорони здоров’я, де є окремо розташовані корпуси.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

За словами Кличка, також підготовлені дві спеціалізовані бригади екстреної медичної допомоги для перевезення до лікарень киян з підозрою на коронавірус. Всі швидкі дезінфікують двічі на день. Міський голова Києва також додав, що столична влада замовила обладнання для проведення експрес-тестів на коронавірус в обох аеропортах Києва. Щоб пасажирам, у яких виявили високу температуру або ознаки можливого захворювання, могли зробити тест безпосередньо в аеропорту.

«Я закликаю не піддаватися паніці. І відповідально ставитися до свого здоров’я і безпеки оточуючих. У разі симптомів вірусного захворювання – одразу звертайтеся до лікарів!», – написав Віталій Кличко.

Раніше «Столичний регіон» повідомляв, що в Україні зафіксували перший випадок зараження коронавірусом.

Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на  телеграм-канал  t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *