У Києві демонтують незаконні споруди (ФОТО). Новини Києва

У столиці протягом січня працівники КП «Київблагоустрій» й окремі власники МАФів на вимогу інспекторів КП демонтували 440 незаконних тимчасових об’єктів. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства.

У переліку демонтованого за січень – незаконні павільйони та кіоски, літні майданчики при барі-ресторані, намети для сезонної торгівлі, лавки-автопричепи типу «купава», торгівельні ряди з ролетів та кіосків, зупинкові комплекси з торгівлею, побутові приміщення при АГЗП, самовільно встановлені огорожі, а також дрібні тимчасові споруди, що заважають руху тротуаром: лотки-стенди (штендери), холодильники-лотки та самовільно встановлені шлагбауми.

Хочеш дізнаватися новини Києва та Київщини першим? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

На столичних вулицях ще залишається біля 2,3 тис. незаконних МАФів, включаючи близько 950 тимчасових споруд (кіосків та павільйонів), 900 нелегальних засобів пересувної дрібнороздрібної торгівлі та 500 самовільно встановлених майданчиків для харчування біля барів та ресторанів.

«Всі незаконні об’єкти фіксуються інспекторами, поступово демонтуються, в першу чергу – нововстановлені», – говориться в повідомленні.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *