У Києві діє «Автодозвін» для порушників благоустрою. Новини Києва

У Києві для боротьби з незаконним розміщенням оголошень запровадили програму «Автодозвін». Про це повідомляється на сайті Департаменту міського благоустрою Київської міської ради.

Суть програми в тому, що, в разі виявлення незаконно розміщеного оголошення, всі номери телефонів на ньому вносяться до спеціальної бази даних і ставляться на автодозвін. Дзвінки на всі номери здійснюються одночасно.

У телефонному дзвінку порушнику повідомляється про порушення благоустрою безперервно у цілодобовому режимі. І так до моменту приходу порушника до районного відділу для складення протоколу про порушення Правил благоустрою з подальшим накладенням штрафу.

Лише за листопад інспекторами благоустрою виявлено 773 нових оголошення, що внесені до бази даних та поставлені на автодозвін. Кожен порушник карається відповідно до кількості розповсюджених оголошень.

«Максимальна сума штрафу складає 1700 гривень, але якщо цю суму помножити на кількість усіх оголошень, то загальна сума може зупинити порушників для подальшого розповсюдження реклами у невідповідних місцях. І ми вдосконалюємо механізми боротьби з цим явищем, аби зовсім його знищити», – пояснив директор Департаменту міського благоустрою Олексій Кулеба.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *