У Києві кличуть на віче «Ми маємо гідність!». Новини Києва

У Києві в День Гідності та Свободи відбудеться віче «Ми маємо гідність!». Про це повідомляється на сторінці події в Facebook.

«Шість років тому, 21 листопада 2013 року, ми вийшли на Майдан, щоб захистити наш європейський вибір… Сьогодні наш народ знову відчуває загрозу нашій державності, національній гідності, ідентичності та рідній мові. Відчуваємо загрозу втрати демократії, історичного шансу на вступ до НАТО і ЄС», – говориться в повідомленні.

Організатори акції – активісти Руху Опору Капітуляції – закликають українців продемонструвати владі, що рішуче налаштовані захистити гідність, незалежність та Конституцію України.

«Ми одностайні у визнанні Росії агресором, який свідомо підриває безпеку сусідніх держав, зухвало розв’язав війну проти України, окупував Крим і Донбас та прагне руйнації нашої державності… Лише твердий і послідовний захист національних інтересів є запорукою справедливого миру, сталого розвитку нашої держави і звільнення її тимчасово загарбаних територій від окупанта».

На віче запрошують всі патріотичні сили: без партійних прапорів, але з єдиним прагненням –  захистити свободу, національну ідентичність, демократію та цивілізаційний вибір України.

Також активісти закликали не множити 21 листопада безліч альтернативних подій, щоб продемонструвати єдність нації.

«Рух Опору Капітуляції запрошує до спільних дій 21 листопада всі державницькі політичні та громадські сили. Закликаємо провести цей день з національною символікою та зі знаком жовтої стрічки як символу відсічі російській агресії».

Також тут анонсували проведення Форуму державницьких сил, під час якого буде сформовано чіткі вимоги до влади. Для координації дій буде створено відповідний оргкомітет.

Час події: 21 листопада, 19:00

Місце події: Київ, Майдан Незалежності

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *