У Києві на Солом’янці палала СТО. Новини Києва

У Києві горіла станція технічного обслуговування автомобілів. Про це повідомляє «Київ Оперативний» на своїй сторінці в Facebook.

Пожежа виникла в 1-поверховій будівлі на вул. Крутогірній, 19, що у Солом’янському районі столиці.

Рятувальники ліквідували пожежу на станції технічного обслуговування16 грудня о 16:28 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в 1-поверховій будівлі на вул. Крутогірній, 19, що у Солом'янському районі столиці.На місце події прибули найближчі пожежно-рятувальні підрозділи. По прибуттю вогнеборці встановили, що загорівся автомобіль в одному із боксів на станції технічного обслуговування з розповсюдженням полум'я на покрівлю.О 17:09 бійці локалізували займання на площі 300 кв. м та о 17:35 – ліквідували.На місці події було задіяно 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 20 чоловік особового складу.Причина пожежі наразі встановлюється.Згодом від працівників служби "103" надійшла інформація, що до них за допомогою звернувся чоловік 1965 р.н. з опіками 1 ступеню обличчя та кистей рук. За його словами, він отримав опіки на пожежі, яка виникла на вул. Крутогірній, 19. Від госпіталізації чоловік відмовився.ГУ ДСНС України у м. Києві

Опубліковано Киев Оперативный Понеділок, 16 грудня 2019 р.

Вогнеборці, які приїхали на виклик, встановили, що загорівся автомобіль в одному з боксів на СТО, полум’я перекинулося на покрівлю. Всього вогонь охопив площу 300 кв. метрів.

На місці події було задіяно 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 20 чоловік особового складу.

Пожежу ліквідовано, причина займання встановлюється.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *