У Києві навчають успішному бізнесу після 50-ти. Новини Києва

Розпочати успішний бізнес у віці 50+ цілком реально. Про це написала політолог, соціолог, президент Українського центру суспільного розвитку Марина Бурмака на своїй сторінці в Facebook.

Вона навела кілька прикладів того, як люди у поважному віці стали успішними бізнесменами.

«Ось ці шість чоловік, в характері яких присутній жилка здорового авантюризму і маса працьовитості доводять, що починати свою справу можна і потрібно в будь-якому віці!» – написала вона.

Серед них – киянка Юлія Давиденко. Недавно вона кинула роботу в офісі і почала займатися мистецтвом. Хоча до цього 28 років працювала бухгалтером. Зараз Юлія займається виготовленням картин з каменів. Ціни на ці роботи можуть досягати декількох тисяч доларів.

Григорій Несвіт – колишній тракторист. Всі заощадження вони з дружиною витратили на обладнання і відкрили бізнес з виробництва сирів. За місяць вони заробляють близько 35 тисяч гривень.

Колишня домогосподарка з Києва Наталія Деньга після розлучення з чоловіком, щоб відволіктися, винаходила і тестувала нові рецепти повидла. Потім взялася за цукати. Зараз у неї є невелика сімейна майстерня натуральної продукції, яку вона реалізує не тільки в Україні, але й за кордоном.

Пенсіонер, 56-річний Юрій Глєбов відкрив бюро перекладів. З текстами працює його дочка, а він займається пошуком клієнтів і розвитком власної справи.

57-річна Людмила Сорока заснувала ферму. А починала з двох кізочок, яких купила після смерті батька, щоб врятуватися від самотності. Через пару років на фермі було вже понад 20 кіз. Жінка освоїла сироваріння, пройшла навчання та отримала грант на придбання спеціального обладнання.

Фермер з Хмельниччини Леонтій Гасюк почав вирощувати гарбузи. З їхнього насіння робить масло, яке має властивості натурального афродізіака. Також на фермі вирощують сою, пшеницю, є навіть плантації декоративних томатів.

«Всі успішні підприємці в цьому пості – прекрасний приклад того, як можна вільно виходити за межі вже освоєного, розвиватися, не боятися помилок, сміливо йти вперед», – наголошує Марина Бурмака.

Щоб допомогти людям прокачати тему грошей в своєму житті і зробити практичні вправи, вона створила безкоштовний 5-денний онлайн-марафон «Як оновити программ для зростання грошей у вашому житті». Зареєструватися і взяти в ньому участь можна тут.

Фото: Facebook/Марина Бурмака

Раніше «Столичний регіон» повідомляв про те, що в Києві Будинок профспілок перетворять на сучасний коворінг.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *