У Києві п’яний водій збив двох пішоходів на тротуарі. Новини Києва

У столиці п’яний водій вилетів на тротуар і збив двох молодих людей. Про це повідомляє паблік «Київ Оперативний» на своїй сторінці в Facebook.

«Внаслідок зіткнення автомобілів Renault та Lexus, останнього викинуло на тротуар, де йшла пара. На жаль, 20-річна дівчина померла одразу, а 23-річного хлопця госпіталізували до лікарні», – говориться в повідомленні.

Жодного шансуЗ’явилося відео нічного #ДТП із смертельними наслідками. Нагадаємо, що внаслідок зіткнення автомобілів #Renault та #Lexus, останнього викинуло на тротуар, де йшла пара. На жаль, 20-річна дівчина померла одразу, а 23-річного хлопця госпіталізували до лікарні. Стало відомо, що за кермом Lexus (#AA3901BC) знаходився 21-річний юнак Грабницький Михайло, який на момент аварії знаходився у стані алкогольного сп’яніння. П’яницю було затримано в порядк статті 208 КПК України.

Опубліковано Киев Оперативный Понеділок, 11 листопада 2019 р.

За кермом Lexus знаходився 21-річний юнак Михайло Грабницький, який на момент аварії знаходився у стані алкогольного сп’яніння, його затримано, уточнює «Київ Оперативний». 

Фото: dtp.kiev.uaРаніше «Столичний регіон» повідомляв про те, що на Борщагівці автівка врізалась в маршрутку з пасажирами.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *