У Києві побили ветерана АТО та його дружину. Новини Києва

У Києві по-звірячому побили ветерана АТО та його дружину. Про це пише волонтерка Тетяна Руденька на своїй сторінці в Facebook.

«Сьогодні вночі у під’їзді власного будинку, на сходах між поверхами був знайдений Панов Ігор позивний «Хан» з дружиною. Атовець, наш Захисник, наш великий добряк! Знаю його з 2015 року. Боєць легендарного 90-го батальйону! Знайдені без свідомості з проломленими головами…ОБОЄ!!!», – написала вона.

Постраждалих доправили до 17-й лікарні. Обом терміново проведені операції.

«При трепанації черепа у Хана почалася сильна кровотеча, була велика крововтрата. Робили 16 переливань, Оксані трохи меньше. Обоє знаходяться в комі і на апаратах штучної вентиляції».

У дружини стан трохи кращий – стабільно важкий. 

У Хана стан критичний. Крім численних кісних уламків, у нього сильні гематоми головного мозку.

«І, якщо я правильно зрозуміла, розтрощено пів обличчя!((( Спілкувалася з поліцією, що сталося ніхто не знає! Знайшли їх сусіди. Ніхто не чув ні сварок ні криків чи потасовки! Били чимось дуже важким і з особливою жорстокістю(((», – пише волонтерка.

Хто хоче допомогти – 4149629383767209 Грубенюк з поміткою благодійний внесок Хан!

Також потрібні донори з будь-якою групою!

«По Хану – десь 35 донорів. По Оксані – 15 донорів. Здавати лише в Київському центрі крові за адресою: вул. Берлінського, 12 або вул. Пимоненка, 8. Тел для довідки – 044-440-60-11. З понеділка по п’ятницю з 8:00-14:00».

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *