На Житомирщині вбили київського адвоката. Новини Києва

На Житомирщині під час конфлікту на полюванні загинув київський юрист Святослав Пархоменко, ще один киянин отримав вогнепальне поранення. Про це повідомляє ТСН з посилання на пресслужбу поліції Житомирської області.

Пархоменко був адвокатом підозрюваного в організації вбивства ексдепутата держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Подія сталася 10 листопада на межі Коростишівського та Радомишльського районів на Житомирщині. Там виник конфлікт між єгерями та мисливцями.

«Попередньо встановлено, що між сторонами виник конфлікт, під час якого було застосовано вогнепальну зброю. У результаті смертельну травму отримав 41-річний киянин. Також ще одного чоловіка, 52-річного жителя Київської області, було госпіталізованого з тяжким вогнепальним пораненням. Інші учасники конфлікту доставлені до поліції для встановлення усіх причин та обставин події. Усі вони жителі Радомишльського та Коростишівського районів віком від 17 до 55 років», – уточнили правоохоронці Житомирщини.

Смерть Пархоменка підтвердив інший адвокат підозрюваних у вбивстві Вороненкова Владислав Добош на своїй сторінці в Facebook.

«На жаль, інформацію про загибель Святослава Пархоменка мені підтвердили в Коростишівському райвідділі поліції. Вічна пам’ять тобі, Друже! Як так?! В мене немає слів! Я не знаю, що сказати!», – написав він.

Подію попередньо кваліфіковано за ст. 15 (замах на злочин), ст.115 (умисне вбивство) та ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. 

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *