У Києві показали 5 незвичних новобудов. Новини Києва

У Києві є кілька новобудов, які відрізняються поміж десятків інших незвичайним футуристичним дизайном. «Стройобзор» показав, як виглядатимуть вони після завершення будівництва.

ЖК TARYAN TOWERS

ЖК розташований на вулиці Івана Павла ІІ. Складається комплекс з трьох веж, об’єднаних знизу загальним 4-поверховим стилобатом, зверху — скляними 2-поверховими мостами. Кожна з веж Taryan Towers має свою концепцію. В першій буде відкритий панорамний ресторан з видами столиці, на даху другої — парк просто неба зі штучним озером і зимовим садом, на даху третьої вежі облаштують кінотеатр, планетарій і музей майбутнього.

Всі новини Києва у твоєму телефоні! Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

КД WASHINGTON CONCEPT HOUSE

Будівля розташована на вул. Лабораторній, 12. Для оформлення застосували технологію динамічних фасадів, які заломлюють світло і змінюють зовнішній вигляд будівлі в залежності від ракурсу. Також вона матиме нерівномірну висотність: 5, 7, 11, 14 поверхів. Завдяки цьому частина квартир виходитимуть на тераси. Облаштують тут винний льох, сигарну кімнату, домашній кінотеатр.

ЖК INTERGAL CITY

Цей житловий комплекс будують на вулиці Старонаводницькій. На панорамних фото він схожий на величезний вітрильний лайнер через білий колір, обтічні форми, відкритий простір і повітряні мости, що об’єднують каскадні зелені тераси та зони відпочинку.

ЖК MANHATTAN CITY

Розташований на проспекті Перемоги біля Повітрофлотського шляхопроводу. Складається з трьох 36-поверхових веж з унікальним фасадом і системою освітлення, які об’єднані на рівні 5-го поверху в єдину прибудинкову територію площею понад 6 тис. метрів.

ЖК SIGNATURE

Будівництво ведеться на вул. Мечникова, 11а. Для обробки фасадів будівлі обрали скло та метал. Будуть побудовані три вежі — одна висотою 25 поверхів і дві по 12 поверхів. Через панорамні ліфти мешканці та відвідувачі новобудови зможуть милуватися краєвидами Києва. На покрівлі стилобату облаштують прогулянкові доріжки, газони та сучасний фонтан.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *