У Києві від важких травм помер ветеран АТО. Новини Києва

У Києві в лікарні помер жорстоко побитий ветеран АТО Ігор Панов («Хан»). Про це повідомила волонтерка Тетяна Руденька на своїй сторінці в Facebook.

«Біль… Хана не стало((( Без подробиць! Похорони/поминки будемо організовувати ми, товариші по службі 90-го бату, волонтери, друзі! З дозволу всіх, хто допомагав на порятунок Хана, ми використаємо ці кошти на поховання(((((», – написала вона.

За коментарем спікера столичної прокуратури Надії Максимець «Українській правді», зараз прокуратура разом з поліцією вирішують питання про можливу перекваліфікацію злочину. Остаточне рішення буде прийнято за результатами судово-медичної експертизи.

Ігоря Панова і його дружину знайшли жорстоко побитими, без свідомості, з проломленими головами у під’їзді власного будинку в ніч на 10 листопада.

Виявилося, що жінку намагався побити власний син. За неї вступився вітчим. Пасинок покликав свого друга і вони жорстоко побили подружжя дерев’яною битою і молотком.

Обидва нападники взяті під варту на 2 місяці Святошинським райсудом Києва. Підозрювані свою не визнають. 

Хто хоче допомогти родині Ігоря Панова – картка 4149629383767209 Грубенюк.

«Друже, в пам’яті лишиться твоя широка і добра усмішка…і як ти востаннє стиснув мені руку в реанімації… Спочивай з Богом», – написала Тетяна Руденька.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *