У Києві затримали топ-чиновницю Офісу Президента. Новини Києва

У Києві Національне антикорупційне бюро затримало на хабарі директорку департаменту забезпечення доступу до публічної інформації Офісу Президента Світлану Кондзелю. Про це пише Цензор.нет з посиланням на власні джерела.

За інформацією видання, вона отримала 150 тисяч доларів хабара за призначення на посаду заступника голови правління НАК Нафтогаз України.

Кондзеля нібито розповідала, що вирішує будь-яку проблему через зв’язки в ОП.

Пізніше інформацію про затримання топ-чиновниці підтвердила Спеціалізована антикорупційна прокуратура на своїй сторінці в Facebook.

«12 листопада 2019 року детективами #НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів #САП викрито учасників злочинної групи, серед яких – працівниця Офісу Президента України, за підозрою в отриманні неправомірної вигоди. Під час негласних слідчих розшукових дій задокументовано факт вимагання з фізичної особи 300 тис. доларів США неправомірної вигоди за сприяння у призначенні на керівну посаду до НАК «Нафтогаз України», – говориться в повідомленні.

Подію прокоментувала народний депутат Ірина Фріз на своїй сторінці в Facebook.

«Занепокоєна рівнем корумпованості осіб з оточення Володимира Зеленського. Факт затримання на хабарі у 150 тисяч доларів директора департаменту Офісу президента Світлани Кондзелі Національним антикорупційним бюро на тлі публічних перевірок «Слуг» на поліграфі свідчить про те, що ця влада лише за кілька місяців загрузла в корупції у турборежимі», – написала вона. 

Фріз наголосила, що «Володимира Зеленського жорстко підставляють в питаннях сектору безпеки та оборони і кадрових призначеннях». 

На думку народного депутата, в такий спосіб відбувається руйнація державних інститутів, а Україну готують до повернення під протекторат Кремля.

Фото: gordonua.comРаніше «Столичний регіон» повідомляв про те, що начальника Київського обласного управління превентивної діяльності Майю Бреславську підозрюють у створенні злочинного угруповання.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *