У магазинах продавали алкоголь дітям. Новини Київщини

 08/11/19   –

Київська область

За 10 місяців 2019 року інспектори ювенальної превенції Київщини за фактами незаконного продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів на продавців склали 126 адміністративних протоколи. Як наслідок – анулювання ліцензій на продаж.

Станом на зараз анульовано вже 50 ліцензій, а на додаток накладено 78 штрафних санкцій на суму понад 500 тис. гривень. Про це повідомили на сторінці Управління превентивної діяльності ГУ Нацполіціі в Київській області у соцмережі Facebook.

Стан справ подекуди шокує: інспектори ювенальної превенції виявили майже 70 випадків, коли до стану алкогольного сп‘яніння дітей доводили дорослі, у багатьох з них це були старші родичи. В Управлінні превентивної діяльності ГУ Нацполіціі в Київській області закликають громадян не бути бездіяльними та повідомляти про такі факти, адже кожне дитяче життя варте того, аби постаратися мінімізувати такий вплив.

Також можна повідомити на спецлінію 102 дані про продаж алкоголю або ж тютюнових виробів дітям, якщо ви бачите, як це робиться. Анонімність гарантовано.

Раніше «Столичний регіон» писав про резонансне рішення щодо всиновлення в Україні.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *