У столиці нова інформація щодо підозрюваних. Новини Києва

Стало відомим ім’я одного з підозрюваних у вбивстві дитини в центрі Києва. Це Андрій Лаврега, який був снайпером в АТО протягом трьох років. Про це повідомив заступник командира Української добровольчої армії Андрій Гергерт.

За даними Гергерта, снайпер пішов із зони бойових дій 7 місяців тому, мав нагороду, а його дії можуть бути пов’язані з посттравматичним синдромом. Також повідомлялося, що затриманим 18 і 19 років. Якщо зіставити дані про вік затриманих і свідчення Гергерта, то виявиться, що Лаврега притягувався для ведення військових дій в неповнолітньому віці, що є порушенням чинного законодавства, так як мінімальний вік прийому на військову службу – 18 років.

За даними поліції, злочин було ретельно підготовлено, тож він не був наслідком сплеску емоцій, так як при знайденій зброї була окрема коробка для гільзи, призначена для того, аби гільза не відлетіла в сторону і не загубилася на місці злочину. Раніше ЗМІ повідомляли, що затримані можуть бути причетними до радикальної націоналістичної організації «Правий сектор», але там зробили заяву, що дана інформація не відповідає дійсності.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про затримання підозрюваних у вбивстві дитини у столиці.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *