Новий отримання альтернативної електроенергії. Новини Києва

Манодж Бхаргава винайшов альтернативний спосіб отримання електроенергії, що допомагає одночасно піклуватись про здоров’я та економити. Які його перспективи у столиці?

У час, коли тарифи шалено ростуть і кожен шукає як зекономити, альтернативні способи отримання електроенергії – просто ідеальний варіант для столичних реалій.

Манодж Бхаргава – мільярдер, родом з Індії, що прагне зробити світ краще. Бхаргава турбуючись про країни, в яких доступ до електроенергії є обмежений, а подекуди й  зовсім неможливий, створив винахід Free Electric, що дає можливість самостійно виробляти безкоштовну електроенергію, покрутивши педалі.

Логіка проста: крутиш педалі й виробляєш власну електроенергію. Година фізичного навантаження на цьому велосипеді зможе створити достатньо електроенергії для будинку на цілу добу.

Вартість винаходу буду становити не більше 1 000 доларів, а ремонт не важче ніж звичайного велосипеду. Користуючись ним, можна не лише забезпечити себе електроенергією, а й тримати себе в хорошій фізичній формі. 

На жаль, ідея отримала багато критики у свою адресу. Комусь електроенергію дають дарма, а комусь доводиться крутити – апелюють до винахідника скептики.

Чи вжилась би така альтернатива у Києві, важко сказати, просто хочеться вірити, що до виходу винаходу на ринок, умови життя настільки покращаться, що вже не буде його необхідності.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про 7 способів економити на святкуванні Нового року у Києві.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *