У столиці показали проект коворкінгу. Новини Києва

На київському ринку нерухомості з’явився новий амбіційний об’єкт: новий коворкінг у будівлі Будинку Профспілок на Майдані Незалежності.

Spaces Maidan Plaza має стати одним з найбільших коворкінгів у столиці України. Архітектори та дизайнери попрацювали та представили проект. Атмосфера тут буде одночасно діловою та домашньою, творчою та дружньою.

Простір площею 5000 кв. м. розраховано, приблизно, на 600 робочих місць. Крім офісних приміщень, до послуг резидентів тут будуть переговорні кімнати. Також користувачам приміщень запропонують готову офісну інфраструктуру, яка вміщує у собі інтернет, телефонію бізнес-класу, офіс-менеджера, кухню та сучасний сервіс з прибирання. Все це буде доступно через зручний мобільний додаток, за допомогою якого легко переглядати галерею, шукати і бронювати приміщення і управляти своїм профілем.

Мережа коворкінг Spaces належить британській міжнародній компанії IWG, яка вже представлена ​​в Києві проектами Regus. Для нового проекту будуть характерні яскраві кольори, сучасний інтер’єр, надшвидкий Wi-Fi і розміщення в самому центрі міста.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про сюрприз, який готує киянам корпорація ROSHEN.

Источник: www.stolychno.news

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *