У столиці провели навчання рятувальників ДСНС. Новини Києва

У столиці 14 листопада рятувальники провели навчання з працівниками одного з бізнес-центрів. Про це повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій Києва.

У прес-службі ДСНС відзначили, що головною метою цих навчань було відпрацювання алгоритмів дій на об’єкті. Задіяні у них працівники також були повністю у справі, адже разом із рятувальниками проходили всі етапи операції. Йшлося про пожежу у бізнес-центрі, під час якої велика відповідальність лежить не тільки на рятувальниках. Від того, як поводитимуться люди, залежатиме й швидкість евакуації та відсутність постраждалих.

Умови навчальної тривоги були такі: у конференц-залі на другому поверсі виникло коротке замикання електропроводки, що стало причиною пожежі з інтенсивним задимленням. Пожежу помітили працівники бізнес-центру, потім вони викликали рятувальників. Кілька людей вибігли на дах будівлі та чекали на допомогу там.

Всі діяли за планом, тож спочатку були виведені з приміщень ті люди, що залишилися у полі дії від вогню та задимлення. Вже потім рятувальники розпочали операцію з визволення тих, хто опинився на даху. Паралельно рятувальники гасили пожежу.

Рятувальники і персонал об’єкта впоралися із завданнями. Всього на навчаннях було задіяно 11 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 49 чоловік особового складу.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про чоловіка, який у своїй оселі вирішив розпалити багаття та приготувати вечерю.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *