У столиці вночі сталася смертельна ДТП. Новини Києва

У столиці проти ночі 20 листопада зіткнулися маршрутка та позашляховик. Двоє молодих людей померли на місці аварії, ще кількох шпиталізували у важкому стані.

Жахлива аварія сталася на вул. Зодчих, окрім двох загиблих є ще 8 людей із травмами. Зіткнулися Toyota RAV4 та пасажирський мікроавтобус Mercedes Sprinter.

За попередньою інформацією, Mercedes їхав в сторону проспекту Леся Курбаса, а позашляховик у протилежному напрямку. Раптово одна з машин вилетіла на смугу зустрічного руху, де і сталося зіткнення. Сильний удар викинув тойоту з проїжджої частини, автівка влетіла у дерево, а водій миттєво загинув.

Лікарі, які приїхали на виклик, намагалися врятувати життя ще одному смертельно пораненому чоловікові, але марно. Загиблим було близько 20-25 років. Ще троє пасажирів позашляховика із серйозними травмами були шпиталізовані. Водій маршрутки також потрапив на лікарняне ліжко.

Через аварію рух по вулиці Зодчих було перекрито. На місці події працювали близько 10 бригад медиків, екіпажі патрульної поліції, рятувальники ДСНС.

*Світлини та відео: Інформатор

Раніше «Столичний регіон» писав про жахливе перевищення швидкості, що зафіксували на одному з шосе у столиці.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *